/ iStock
Четвъртото издание на най-мащабния музикален фестивал по българското Черноморие наближава - след няколко седмици Пристанище Бургас отново ще бъде арена на музиката от 90-те, танци и добро настроение, съобщиха от Общината.

И понеже изненадите са синоним на SPICE Music Festival организаторите са готови и със следващата - Down Low също пристигат в Бургас, за да изпеят на живо неповторимото парче “Johny B” и останалите си хитове.

През лято 2022: Бургас става фестивална дестинация

Basic Element, Baby D и Londonbeat също се подготвят да се включат в шеметния тридневен музикален маратон, заедно с носителя на две награди Грами Shaggy, шведския изпълнител с персийски корени Arash, който подготвя впечатляващ 90- минутен спектакъл за феновете си в България; легендарните Gipsy Kings; изпълнителите на тоталния хит на 90-те „Macarena“ - Los del Rio, DJ SASH, Bellini, Dario G, италианската изпълнителка Gala, германската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X, нидерландската певица и танцьорка Loona, евроденс дуото Magic Affair и испанският изпълнител Chimo Bayo.

Тази година SPICE Music Festival ще е още по-мащабен и ще се разположи на две сцени - основната сцена и DISCO сцената, за която ще трябва да си припомните как се танцува Ламбада, защото на нея ще се качат KAOMA.

Очакваме също и Fab Morvan от MILLI VANILLI, The Weather Girls с вечния им хит „It’s Raining Men“, Ottawan с „Hands Up“, „D.I.S.C.O.” и Boney M.Xperience. В програмата на SPICE Music Festival ще се включи и на един от емблематичните гласове на 90-те години - бившата вокалистка на „M People“ Хедър Смол, както и Трик, Трамвай №5, Искрен Пецов и шоуто на DEEP ZONE Project - Deep Zone All Stars.

Четвъртото издание на фестивала ще се проведе на 5, 6 и 7 август на Пристанище Бургас. Еднодневни и тридневни билети за SPICE Music Festival може да купите от https://ticketstation.bg/bg/p3214-space-music-festival 

Членовете на Fest Club могат да се възползват от 25% отстъпка при покупка на някой от последните тридневни билети на фестивала. Повече от 20 световни изпълнители, две сцени и три незабравими дни, през които ще се върнете в безгрижието на 90-те, при това - на метри от морския бряг! Това е SPICE Music Festival!

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД и “Фест тийм“ ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY - станция номер 1 за музика от 90-те и Община Бургас.