Жельо Вардунски
Жельо Вардунски / burgasdream
Палят елхата и откриват коледното градче в компанията на Веселин Маринов и група "FOUR" за рождения ден на 90-годишното читалище
Голям концерт в Камено
95405
Голям концерт в Камено
  • Голям концерт в Камено
90-ят рожден ден на читалище "Просвета" в Камено ще се превърне в истинско градско веселие на 7 декември. След пороите от 25 октомври, от които общината беше сред най-пострадалите, местната администрация, начело с кмета Жельо Вардунски е решила да събере жителите заедно и да им помогне да забравят за грижите си с мащабен концерт.
Веселин Маринов, бургаската група FOUR и най-талантливите и популярни изпълнители от фолклорен танцов ансанбъл "Здравец" към читалището, обещават да осигурят на гостите си незабравим спектакъл. Кулминацията на вечерта ще бъде запалването на светлините на коледната елха и на цялото празнично градче в центъра, след което е предвидена и заря. Водещ на събитието ще бъде журналистът и общински съветник веселин Пренеров. 
90-годишното читалище ще посрещне гостите си този път като чисто ново след направените от общинската управа ремонти по него. 
Повече за празника и за неговата подготовка, чейте в звуковия файл от кмета на Камено - Жельо Вардунски: