Радосвета Стюарт за кампанията помощ на пострадалите от наводненията
Радосвета Стюарт за кампанията помощ на пострадалите от наводненията / netinfo
С голям Коледен базар в Дом на НХК ще се събират средства за деца от 120 домакинства в Камено
Кампанията в помощ на пострадалите в наводненията
95161
Кампанията в помощ на пострадалите в наводненията
  • Кампанията в помощ на пострадалите в наводненията
"Вярвам, че хората имат големи сърца и ще бъдат съпричастни към каузата. Постарахме се базара, който се открива днес следобед да бъде и достатъчно атрактивен за жители и гости на Бургас, така че с общи усилия да съберем средства за тези, хора, които пострадаха от пороите на 25 октомври. 

Парите, които ще бъдат събрани с тази инициатива ще бъдат насочени към децата в 120 домакинства в община Камено, където щетите от проливните дъждове са най-сериозни". Това сподели в ефира на Дарик Югоизток организаторът на кампанията по набиране на средства за пострадалите в наводненията семейства и ПР на ГЕРБ - Бургас - Радовеста Стюарт

Бедствие в Бургаско, наводненията взеха жертви (СНИМКИ/ВИДЕО)


Тя припомни, че кампанията на ГЕРБ - Бургас, стартирала преди няколко седмици, няма да спре с двете големи събития тази вечер. "На този етап сме осигурили и 150 матрака за семейства в Равнец, Камено и в село Кости. Всичко, което получим от граждани като дарение - дрехи, завивки, вещи от първа необходимост го извовзваме по кметствата, а от там се разпределя", допълни Стрюарт.

ГЕРБ реши: 100 бона от партийната субсидия отиват за пострадалите от наводнението


Благотворителният коледен базар, който ще бъде открит днес в 17.00 часа във фоайето на Дома на НХК ще включва щандове с разнообразни, домашно приготвени всусотии, празнични играчки и оригинални сувенири. В специален коледен кът всеки желаещ ще може да си направи и професионална фотосесия за предстоящия празник. 

За интересното събитие, което ще напомни за един от най-хубавите християнски празници, за каузата, която обедини бургазлии и за средствата от кампанията на ГЕРБ, чуйте повече от Радовеста Стюарт в звуковия файл: