Два пожара нанесоха щети, а възрастна жена пострада
Два пожара нанесоха щети, а възрастна жена пострада / netinfo

Възрастна бургазлийка е пострадала при пожар в дома си, съобщиха от полицията. Около 10.00 часа вчера, в Четвърто РПУ Бургас е било получено съобщение за възникнал пожар в апартамент, намиращ се в бл. 84, вх. 8, ет. 8 в комплекс "Меден Рудник", обитаван от 71-годишна бургазлийка. Пожарът е бил потушен от един противопожаретн автомобил с петима огнеборци.


Установено е, че запалването е възникнало при работа с туристическа газова бутилка, която се е намирала на терасата. В следствие на пожара възрастната жена е получила изгаряния по ръцете и лицето. Прегледана от екип на МБАЛ-Бургас и е отведена за наблюдение в болницата. Пострадалата е без опасност за живота. По апартамента не са нанесени материални щети.


Още един пожар е възникнал вчера в Бургас. Горял е частен дом, намиращ се на ул. "Цар Симеон І" № 45, ет.1. Огънят е бил потушен от два противопожарни автомобила и шестима огнеборци. От инцидента са обгорели вещите във всичките стаи на дома. Причините за пожара са процес на установяване.
от служители на Първо РПУ - Бургас.