/ МAX FIGHT 43

Ден преди гала вечерта в клуб “Bedroom” в Слънчев бряг традиционно се проведе официалното теглене на състезателите. Тази вечер предстоят 9 срещи във формат ММА, бокс и К1.

Общинският съвет подкрепи спортни събития и талантливи бургаски състезатели

Официалното теглене на осемнайсетте бойци, които след по-малко от денонощие ще се качат на ринга премина с емоция, но и очаквано с искри между някои опоненти. Очаква се кулминация на вечерта да бъде срещата във формат К1 между молдовеца Василе Боршевски и атрактивния Деян Топалски.

Завръщане на професионалния ринг след повече от година лечение на травма ще запише и непобеденият до момента в ММА, европейски и световен вицешампион Валентин Бенишев. Изключително интересни се очаква да бъдат сблъсъците в професионалния бокс, където в тежка категория в мач реванш един срещу друг ще се изправят бившият национал Младен Манев-Нинджата срещу любимецът на бургаската публика Милен Паунов.

Съветници предлагат подкрепа за бургаската акробатика

В друг боксов мач бургазлията Таяр Мехмед и опитния Григор Саруханян ще решат спора в категория лека-тежка. Сред имената във файт картата са още Владислав Кънчев, Драгомир Попов, Христо Христов и боксьорът Здравко Попов и други.