Зам.-областните управители: Ще работим гъвкаво, креативно и безкомпромисно към корупцията
Зам.-областните управители: Ще работим гъвкаво, креативно и безкомпромисно към корупцията / netinfo

Областният управител на Благоевград Валери Смиленов представи на пресконференция новоназначените си заместници - Бисер Михайлов и Георги Баханов. Смиленов декларира, че с тяхна помощ ръководството на държавната администрация в Пиринско ще заложи на открито и прозрачно управление.

Замобластните управители Ще работим гъвкаво креативно и безкомпромисно към корупцията
netinfo

Благоевградчанинът Бисер Михайлов заяви, че ръководният пост е чест за него и ще се постарае да оправдае гласуваното му от ПП ГЕРБ доверие. Единственият начин бъдещото управление на Областната администрация да се справи с предизвикателствата е бъде изграден добре работещ екип, каза Михайлов, който обеща да работи за гъвкаво, креативно и безкомпромисно към корупционните практики управление.

Замобластните управители Ще работим гъвкаво креативно и безкомпромисно към корупцията
netinfo

Георги Баханов, който досега беше общински съветник в местния парламент в Сандански, обяви, че счита назначението си и като признание за досегашната му работа в структурата на ГЕРБ в курортния град, но преди всичко като голяма отговорност. Баханов подчерта, че водещ за него ще бъде принципът на законността. Няма да правя обещания, делата ни сами ще говорят за свършеното от нас, добави той.

Ресорите на двамата заместник-областни управители на Благоевград, назначени със заповед на министър-председателя Бойко Борисов на 28 август, все още не са уточнени. Предстои това да стане ясно най-късно утре, каза Валери Смиленов. Той обяви, че приветства тези назначения и за него ще бъде удоволствие да управлява областта в екип с двама юристи.

Целите изявления на двамата заместник-областни управители на Блаогевград чуйте в прикачения звуков файл