Още двама футболисти от Пирин на проби в Банско
Още двама футболисти от Пирин на проби в Банско / снимка: Gong.bg

Отборът на Банско е на път да привлече трето попълнение от Пирин Гоце Делчев. След Васил Панайотов и Зефир Катунчев, тимът от планинското градче по всяка вероятност ще си осигури и услугите на капитана на неврокопчани Марио Близнаков, който вече един път е носел екипа на Банско.

За започналите преговори признаха двамата изпълнителни директори Красимир Горанов на Банско и Иван Близнаков на Пирин ГД. В същото време клубният началник на Банско обяви, че Банско ще получи пари от евентуален следващ трансфер на вратаря Атанас Аршинков, който се премести в Пирин Благоевград.

"Неговото желание е да продължи кариерата си там. Пуснахме го с желание, като му пожелахме успех и здраве и да стане твърд титуляр на Пирин. Не искаме да си разваляме отличните отношения с ръководството на Пирин Благоевград, като се има предвид, че сме си помагали във всяко едно отношение в последните две години", сподели изпълнителният директор на ПФК Банско Красимир Горанов.

На проби с отбора на Банско да разтрогналите с Пирин Благоевград Мирослав Тодоров и Ради Михов. За Тодоров старши треньорът на Банско Воин Войнов има някакви впечатления, но когато са били заедно в Родопа Смолян. И двамата ще получат възможност за изява в двата контролни мача срещу Места Хаджидимово и Ботев Враца. Едва след това наставникът Воин Войнов ще обяви дали ще бъдат в групата за лагер сбора в Сандански или не.