Най-красивите и интелигентни жени в oбщина Кресна избраха ГЕРБ
Най-красивите и интелигентни жени в oбщина Кресна избраха ГЕРБ / netinfo

Организацията на Жени ГЕРБ се увеличава с всеки изминал ден. Поредната структура беше създадена в община Кресна, а на учредителното събрание се събраха близо 50 дами, членове на партията, за да се влеят в Жени ГЕРБ. 

Специален гост на събирането беше Венета Тенева, политическия съветник на ГЕРБ за област Благоевград. Заразени от нейната усмивка и ентусиазъм, жените на Община Кресна бяха нетърпеливи да изберат ръководство на новата структура и да започнат да работят от същия миг. Общинският координатор на ГЕРБ Георги Георгиев откри събранието в присъствието на Областния координатор на Жени ГЕРБ Даниела Савеклиева и Илиана Попова, член на ръководството. Мъжкото представителство беше в лицето на Бисер Михайлов и Кирил Илиев от областния предизборен щаб.

Найкрасивите и интелигентни жени в oбщина Кресна избраха ГЕРБ
netinfo
„Щом сте тук, значи всяка една от вас има очаквания за по-доброто бъдеще на семейството, на децата си. Задачата ни е да се обединим и подпомагани от Предприемачи ГЕРБ, съветвани от Старейшини ГЕРБ, ние, жените в ГЕРБ да покажем, че българката е силна, умна, знаеща и активно може да участва в промяната към по-добро. Всички заедно трябва да работим за спечелването на двата вота, за да можем да постигнем мечтите си”. Така Даниела Савеклиева допълнително окуражи дамите и ги призова да си изберат ръководство.

След направените номинации и гласуването на всяка една от тях, за Общински ръководител на Жени ГЕРБ-Кресна беше избрана Евгения Донева. Г-жа Донева е медицинска сестра с 24 години стаж и в момента работи в Спешен център в Кресна. Тя заяви: „Вярвам, че ще спечелим, защото ГЕРБ води положителна кампания. Работещите за ГЕРБ се срещат с всеки един човек по отделно, ценят го, интересуват се от неговото бъдеще. Хората вече знаят, че пътят е само един-ГЕРБ!”.

За Организационен секретар бе избрана Румяна Петкова, която работи в отдел „Социална закрила” в Община Кресна. В същия дух тя сподели: „За мен ГЕРБ е кауза и сила. Ние ще докажем, че България може”.

Най-много гласове за член на Общинското ръководство на Жени ГЕРБ събра Василка Драчева, която работи активно за каузата на ГЕРБ още от създаването му.

След приключването на официалната част участничките в новосформираната структура се отдадоха на разговори за това с какво и как могат да допринесат за победата на предстоящите избори, за да живеят жителите на общината спокойно в настоящето и бъдещето.