/ Община Гоце Делчев
Традиционният есенен панаир в град Гоце Делчев привлича не само много търговци и посетители, но и музиканти и певци. Събитието тази година ще се проведе от 17 до 24 септември.

Сред изпълнителите най-известното име е на сръбската легенда Бобан Здравкович, който ще зарадва своите фенове на 21 септември. Миналата година пък великата сръбска певица Весна Змиянац пя на панаира и предизвика фурор сред публиката.

Ансамбъл "Пирин" с празничен концерт в Гоце Делчев

Прочутият ни кларнетист Иво Папазов-Ибряма ще се качи на сцената на 19 септември, почитателите на фолка очакват с нетърпение появата на Алисия на 20 септември, а тийнейджърите ще чуят своята любимка Гери-Никол на 23 септември. Концертите са всяка вечер, с участието на оркестри, солисти и гост-изпълнители, започват в 19,30 часа.  

Голям интерес на търговци и посетители се очаква и към тазгодишното издание на традиционния есенен панаир в Гоце Делчев. Хора от всички краища на страната ще дойдат, за да продават стоката си. 

За посетителите ще бъде осигурен удобен паркинг. Ще бъдат подредени десетки сергии и изградени няколко полеви ресторанта. Ще има стрелбища, забавни игри, люлки, батути, както и много изненади за малки и големи.