/ ThinkStock/Getty Images
Потребители на Туитър се концентрираха върху възклицанието "Боже", използвано от бившия директор на ФБР Джеймс Коми по време на показанията му пред комисията на Сената на САЩ по разузнаването, отнасящи се до разговорите му с президента на Доналд Тръмп, предаде Асошиейтед прес.
"Боже, надявам се да има записи!", заяви Коми по време на изслушването. Изразът бързо придоби популярност в Туитър.

Коми заяви, че Тръмп е излъгал и го е оклеветил (СНИМКИ/ВИДЕО)
"Всички можем да се съгласим с Коми, че, Боже, надяваме се да има записи", заяви бившият прокурор на град Ню Йорк Прийт Бхарара, също уволнен от Тръмп.
 
За несвикналите да чуват думата, колективът на речника на Мериъм Уебстър написа дефиниция и се пошегува, че Коми все още има време да използва други старинни думи.

БГНЕС

Самият Тръмп не написа нищо в Туитър по време на показанията на Коми - нещо необичайно за него - но синът му Доналд младши бе изключително активен.
 
"Вашингтон, окръг Колумбия, във вихъра си. Срещу това се обедини Америка, но елитът на Окръг Колумбия или не го разбира, или не знае друг начин", гласи един от туитовете му.
Доналд Тръмп
БГНЕС


Интерес буди и туит на сина на Тръмп от 12 май. "Тъжно е, че левицата днес предпочита да види Америка да страда и да се проваля, отколкото да я види да успява с истинския Доналд Тръмп начело" , гласи коментарът, който е бил "харесан" над 40 000 пъти и споделен над 15 000 пъти.

Доналд Тръмп младши има 1,6 милиона последователи в Туитър, а баща му - близо 32 милиона.
 
39-годишният син на президента сподели няколко поста на професора по право Алън Дершоуиц, който отбелязва, че нито едно от действията на Тръмп не е нарушило закона.
 
"Интересно! Когато Алън Дерш (който не е точно от алтернативната десница) продължава да подкрепя истинския Доналд Тръмп, знаете, че всичко е приключило", заяви Доналд Тръмп младши.
БТА