Младата милиардерка и риалити звезда Кайли Дженър и 3-годишната й дъщеричка са обект на смъртни заплахи, съобщи Daily Mail. Поводът за това е присъствието на двете на трагичния концерт в Тексас, при който загинаха 8 души, а над 300 други потърсиха медицинска помощ. 25 души бяха настанени в болница след смъртоносното смачкване в тълпата по време на концерт на рап звезда.

Фенове след фаталния концерт: Травис Скот виждаше, че изнасят трупове, но продължи да пее

Травис Скот
БГНЕС

Изпълнителят и организатор на музикалния фестивал Травис Скот е баща на малката Сторми, както и на второто дете на Кайли, която в момента е в напреднала бременност. Сторми присъства на концерта, заедно с майка си и леля си - моделът Кендал Дженър.

Според много фенове, присъствали на концерта, рапърът е виждал какво се случва с тълпата пред него, но не е спрял концерта. Кайли също е била наясно с драматичната развръзка, но е напуснала музикалното събитие в неговия разгар пазена от охрана - привилегия, която не са имало 50 хиляди присъстващи фенове. Те са бесни и поради факта, че три годишното момиченце е имало собствена каравана на терена, която бе показана в Инстаграм профила на майка й, която има 280 млн. последователи в социалната мрежа. "Защо толкова деца трябваше да загинат, а те да продължат да живеят", негодуват потребителите в интернет.

Кайли Дженър и Травис Скот
Gulliver/Getty Images

Самата Дженър публикува съобщение, в което обяснява, че нито тя или Травис Скот са били наясно с трагичната развръзка на концерта. "В никой случай той нямаше да продължи да пее ако знаеше какво се случва. Ние разбрахме за жертвите когато новината се появи след концерта", обясни Кайли.

Рапърът Травис Скот е съкрушен от трагедията на концерта му

Присъствали на събитието обаче публикуваха кратки клипове, на които се вижда как рапърът наблюдава безучастно изнасянето на хора от стадиона и продължава да пее. На едно от сторитата в Инстаграм профила на Кайли Дженър се вижда и линейката със сирени и светлини, която се опитва да пробие през тълпата, за да помогне на жертвите.

Травис Скот
БГНЕС

Травис Скот от години подбужда агресивно поведение по време на концертите си, поощрявайки тълпата да се бута по време на музикалните му изпълнения.