/ iStock/Getty Images
Австралийски турист беше арестуван в Бали след пиянско буйство, включващо скачане върху движещ мотоциклет, разрушаване на магазин и нахлуване в дом с нападение на собственика, съобщи полицията, цитирана от АФП.

Алкохолното буйство на Никълъс Кар, уловено във вече разпространено навсякъде видео, започнала в събота, когато 26-годишният мъж побягнал бос по улицата в Семиняк, популярна туристическа зона на индонезийския ваканционен остров.

Пиян швед открадна такси в Несебър


Докато крещял псувни, обучаващият се за строител се блъснал в капака на движеща се кола, преди да връхлети нищо неподозиращ местен мотоциклетист. Шофьорът, който бил изхвърлен от движещия се скутер, получил леки наранявания, според данни на полицията. След това Кар счупил стъклена врата на магазин, преди да открадне мотоциклет. По-късно той нахлул в чужда къща, където нападнал спящия собственик на дома, оставяйки го с наранявания, съобщиха от полицията.
 


В крайна сметка той бил задържан от полицията и откаран в болница. Снимките, които циркулират в социалните медии, го показват окървавен и насинен, а също обримчен с болнични тръби и въже.

Рускиня скочи да бие служители в хотел 


Кар, който е обвинен в нападение и имуществени щети, може да се изправи пред повече от 2 години затвор, ако бъде осъден, съобщиха от полицията. Той се яви пред медиите, облечен в оранжев затворнически гащеризон, като призна, че е изпил повече от 10 малки бутилки водка, както и няколко коктейла.

"Бях много пиян и се извинявам. Изобщо не помня нищо", каза той пред репортери. "Просто искам да се извиня на всички - на жертвите, на хората в Бали, на всеки, засегнат от това", добави той.

Милиони туристи годишно посещават Бали. Някои от тях са арестувани за редица престъпления, включително наркотрафик, който се наказва със смъртно наказание.
 
БГНЕС