/ Gulliver/Getty Images
Джоси Харис, бившата приятелка на боксьора Флойд Мейуедър, е намерена мъртва в колата си във Валенсия, щата Калифорния, потвърдиха от местната полиция, след като новината беше разпространена от сайта TMZ. Според органите на реда засега няма данни за насилие, причините за смъртта на 40-годишната жена са неизвестни.

Харис е майка на три деца на най-скъпоплатения боксьор на професионалния ринг - дъщерята Аейна и синовете Зайън и Кораун.

Стреляха по Флойд Мейуедър, раниха охранителя му

Бившият световен шампион по бокс за професионалисти в пет различни категории през 2010 г. беше осъден на 87 дни затвор за нападение над Харис. Той остана в затвора два месеца и беше освободен предсрочно. Мейуедър има и още една дъщеря - Джира.

Четири години по-късно Джоси Харис разказа подробности за съжителството си с Мейуедър пред USA Today. Тогава тя призна, че е била редовно "малтретирана" от боксьора. Кореън, един от синовете на двамата, свидетелства срещу баща си, наричайки го "страхливец".

Най-високоплатените спортисти на десетилетието (ВИДЕО)

Когато излезе на свобода, звездата заяви, че Харис редовно е била дрогирана. Тя отхвърли това и заведе дело срещу него за 20 милиона долара.