/ iStock/Getty Images
20-годишната Тайша Бошамп, обявена за мъртва в дома си в предградие в Детройт, отвори очи преди процедура по балсамиране в погребалната агенция, съобщава РТС.

Пожарната служба в Саутфийлд заяви, че е участвала в причудлива последователност на събитията в неделя, които започват, когато е извикан екип на „Бърза помощ“, за да помогне на 20-годишна жена, която не показа признаци на живот. Екипът от „Бърза помощ“ се опитва да я върне към живот за 30 минути и се консултира с лекар в централата, който обявява жената за мъртва въз основа на медицинската информация, която е получил от местопроизшествието. От кабинета на главния патолог в окръг Оукланд разрешават тялото да бъде предадено на семейството без аутопсия.

Следва невероятен обрат. Час, след като е транспортирана до погребалния дом на Джеймс Х. Коул в Детройт, се оказва, че момичето е живо. Служителите на погребалния дом установяват, че диша и викат линейка.

"Точно когато отварят найлоновата торбичка, за да приготвят тялото за балсамиране, тя отворя очи", каза семейният адвокат.

Бошамп беше в критично състояние в понеделник, заяви Брайън Тейлър, говорител на медицинския център в Детройт.

„Много ми е тежко... Някой погрешно обяви дъщеря ми за мъртва“, каза майката Ерика Латимор.
БГНЕС