/ пресцентър, Министерски съвет
Християн Мицковски напълно се загуби в пространството. Той трябва да излезе публично и да каже кого лъже за България - нашите граждани или българския премиер Бойко Борисов. Това се казва в специална декларация на управляващата партия на Зоран Заев СДСМ.

Декларацията е по повод вчерашната среща на Мицковски с Борисов в Загреб, на която лидерът на ВМРО-ДПМНЕ, на ясния въпрос на Борисов дали "подкрепя договора с България", отговори положително."Мицковски не може да прикрие провала си. За по малко от две минути снощи Мицковски разкри собственото си лицемерие и фалшив патриотизъм. Тук в Македония се противопоставяше на Договора за добросъседство с България, но вчера каза, че той е добър и го подкрепя. Мицковски говори едно тук и друго в чужбина. И разбира се сега твърди, че това, което е казал на Борисов, не го е казал", пише в декларацията на СДСМ.

"Мицковски трябва да каже кого е лъгал до момента - гражданите на страната или българския премиер Бойко Борисов", се казва в заключение на декларацията.
БГНЕС