Кубрат Пулев
Кубрат Пулев / netinfo
Кубрат Пулев заяви, че решението да не се бие с Антъни Джошуа за световната титла не е било никак лесно и подчерта, че не всичко е пари. Кобрата пусна специално послание в официалния си профил във Facebook, съобщава Gong.bg.

Кобрата остава претендент за световната титла
 
 

Здравейте, приятели! Наясно съм, че новината за моята контузия и последвалата отмяна на мача между мен и Антъни Джошуа ...

Публикувахте от Kubrat Pulev в 17 октомври 2017 г.
„Наясно съм, че новината за моята контузия и последвалата отмяна на мача между мен и Антъни Джошуа за световната титла ви е изненадала. Не ми бе лесно да взема това решение! Знам, че на мое място почти всеки друг би избрал да се качи на ринга в Кардиф въпреки всичко и да прибере няколко милиона. Всеки друг, но не и аз!“, посочва Пулев.

Кубрат Пулев вече не е претендент за световната титла

„В моя живот и в моя свят не всичко е пари. Научил съм, че човек влиза в битка, за да я спечели. Разбрал съм, че независимо от превратностите на живота човек не бива да изневерява на своите убеждения. Антъни Джошуа трябва да защитава световните титли срещу здрав съперник и аз се радвам, че той вече има такъв“, заявява Кобрата.

Кобрата е контузен, мачът с Антъни Джошуа пропадна

Споделя, че остава още по-жаден за тази битка и смята, че е само въпрос на време: „Именно подобни предизвикателства карат сърцето ми да бие силно и да усещам че съм истински жив. В период от една седмица опитахме всичко, за да оздравим контузията, но всяко нещо си иска своето. Приемам го, като знак. Щом Бог така е решил, значи така е трябвало да стане. Все така ще бъда себе и няма да предам принципите си. Няколко милиона повече няма да ме направят нито по-богат, нито по-щастлив“, категоричен е най-добрият български боксьор.
 

Благодаря за подкрепата!

Публикувахте от Kubrat Pulev в 17 октомври 2017 г.
„Моето богатство е безрезервната обич на българския народ, от който винаги черпя сила и вдъхновение и който ми дава смисъл на всичко, което правя! Благодаря от сърце на всички българи за вярата и подкрепата! Те значат много за мен, особено в момент като този!Продължаваме напред!“, завършва своя пост Кубрат Пулев.
Gong.bg