Какви са версиите за смъртта на звездата от Малката булка
Какви са версиите за смъртта на звездата от Малката булка / БГНЕС, архив

24-годишната актриса Пратиша Банерджи, станала известна с ролята си в "Малката булка", беше намерена обесена в дома си в Мумбай. Веднага тръгнаха различни версии за смъртта й.

Красивата и млада актриса Пратиша Банерджи, която се самоуби след любовна мъка, бе кремирана в булчински одежди. Това съобщават светски издания в Индия, следящи трагичния инцидент с красавицата, допълва "24 часа". Последното желание на нейните родители е било тя да бъде в булчински одежди, защото преди самоубийството говорела само за сватбата си с Рахул Радж.

Kuchh toh hai tujhse raabta.... Tu humsafar hai phir kya fikar hai.... @rahul.r.singh.378

A photo posted by Pratyusha Banerjee (@iamprats) on Oct 2, 2015 at 10:48am PDT

Вчера тялото на младото момиче бе взето от болницата, за да бъде изгорено в Ошивара.На церемонията майката се разплака и сподели,че Пратиша я помолила да се видят преди два дни, защото била притеснена за нещо. Но жената не могла да дойде, защото й изскочил проблем у дома.

Приятелят на Пратиша, за който се говори, че я изоставил заради стара изгора на 31 март, е дал показания в полицията.

"Бяхме в апартамента. Единият ключ беше у мен, а другият в Пратиша. Когато влязох в спалнята, я видях. Веднага повиках съседите за помощ, заведохме я в болницата. Предполагахме, че е все още жива, но не беше така. Уплаших се, тъй като не информирах полицията, но от спешното вече го бяха направили. После повиках най-близките на Пратиша, за да им съобщя за случилото се", обяснява той, цитиран от "Теленовелас".

На 1 април Пратиша написала в социалните мрежи: „Дори и след смъртта си, няма да отвърна лицето си от теб", което кара разследващите да мислят, че актрисата е решила да сложи край на живота си заради мъката по любимия. Вариантът за убийство също не се изключва.

Очевидци разказват, че Рахул посегнал на Банерджи на публично място. По-късно двамата спорели дълго време по телефона. Има обаче и друга версия, според която влюбените тайно били сключили брак, защото техните семейства не одобрявали съюза им. В медиите се появиха и твърдения, че красивата актриса била притеснена и заради финансови проблеми, които имала от известно време.

Новината за смъртта на красивата индийка потресе хиляди фенове в България и по света. Фенове на "Малката булка" качваха в социалните мрежи подробности около инцидента, както и множество снимки в памет на Пратиша, която бе актриса номер 2, влязла в ролята на Ананди.