/ БГНЕС
Песента му беше извадена от албум на музикалната компания Юнивърсъл
Музикалната компания Юнивърсъл премахна песен от подготвяния за издаване албум на френския рапър от конгоански произход Калаш Криминел, чието истинско име е Амира Казиамина. Причината е, че в парчето се споменава името на френската първа дама в доста нецензурен контекст, пише в. "Фигаро".
 
Песента "Cougar Gang" трябваше да бъде първата в албума на Калаш Криминел, озаглавен "Ямата на лъвовете". В песента рапърът непрестанно повтаря "Мамчета като Макрон", а после уточнява какво би искал да направи с тях, като текстът бил толкова нецензурен, че "Фигаро" коментира, че приличието не му позволява да го цитира.
 
Премиерата на албума е на 23 ноември и сега той ще излезе без парчето, в което се говори за първата дама.
 

Самият Калаш Криминел казва, че Елисейският дворец се оплакал на музикалната компания, че парчето било прекалено полемично. В парчето музикантът определя Брижит Макрон като Cougar (на английски език: зряла жена, поддържаща връзка с по-млад мъж). Криминел е заснел към парчето и клип, който напомня обстановката в Елисейския дворец.
 
Рапърът признава, че е останал огорчен, че песента е била извадена от албума и споделя, че чрез нея е искал да се обясни в любов на жените-кугъри. "Мисля, че това са жени, които заслужават много любов и трябва да им я дадем, както Еманюел Макрон прави с Брижит", казва рапърът.
БТА