Родителите на загиналата при неизяснени обстоятелства българска студентка в САЩ ще наемат частен детектив, който да разследва смъртта й. Това заяви пред NOVA майката на покойната Стефани Даниела Атанасова.

Откриха мъртва българска студентка в Ню Йорк

Тя беше категорична, че семейството ще поиска и втора аутопсия. Причина за това станал и фактът, че близките получили противоречива информация за състоянието на тялото на 20-годишното момиче. Първоначално разследващите им съобщили, че трупът е силно обезобразен и е по-добре изобщо да не го виждат. Така семейството решава да го изпрати за кремация. От крематориума обаче казват на опечалената майка, че по тялото има сравнително леки следи от травми.

Какви са версиите за смъртта на българска студентка в Ню Йорк?

Семейството подозира, чеполицията в малкото университетско градче Бинхамптън, където беше намерено тялото на Стефани, претупва разследването. Те не работели по никаква друга версия за смъртта й, освен катастрофа с избягал шофьор.

Дават хиляди долари награда за информация за убийството на българска студентка в САЩ

Междувременно общината, университета, в който учела жертвата, и местни бизнесмени обявиха награда от 19 000 долара за повече информация за случилото се с българката.

Източник: nova.bg