Зинедин Зидан: Искам да се върна в Реал Мадрид
Зинедин Зидан: Искам да се върна в Реал Мадрид / netinfo
Звездата на френския футбол Зинедин Зидан иска да се завърне в отбора, в който приключи кариерата си - Реал Мадрид, но не като футболист, а с друг пост в семейството на „кралския клуб”. Зизу обаче побърза да направи уточнението, че това не се отнася задължително за треньорската длъжност.

„Бих искал да се върна в Реал, но не обезателно с треньорска работа. Просто искам да съм от полза на клуба, още повече, че живея в Мадрид”, сподели бившият френски национал, който посери Бразилия с благотворителна цел.

Зидан опроверга появилата се информация, че ще има намерение отново да се състезава, при това в Мейджър Сокър Лийг: „Чух за това, но не съм получавал никакви конкретни оферти от там.”

Зинедин Зидан изрази мнението си относно бразилския футболист на Милан – Роналдо, с който са се състезавали заедно в испанския клуб. Според него, звездата на „росонерите” ще се възстанови от тежката травма и отново ще играе футбол: „Роналдо вече е доказал, че може да прави невероятни неща. Затова и го наричат Феномена. Той вече се върна веднъж, може да го направи и втори път. Роналдо винаги ще е номер едно.”