Викторио Павлов: Играчите имат качества за първия отбор, но трябва време
Викторио Павлов: Играчите имат качества за първия отбор, но трябва време / netinfo
Треньорът на юношите старша възраст на Левски (родени 1990 година) Викторио Павлов заяви пред Гонг след спечелената купа срещу ЦСКА (3:2), че момчетата му имат възможностите да играят в първия отбор на сините, но има трябва още време.

„Доволен съм, стана един наистина добър финал с двата най-добри отбори в България. Най-важното е, че в най-тежкия момент, моите момчета се мобилизираха и успяха да обърнат резултата и най-вече да спечелим купата”, сподели наставникът.

Викторио Павлов не скри, че се радва на триумфа, тъй като това е най-големият му успех като треньор: „Момчетата си повярваха и спечелиха това, което загубиха миналата година.”

„Мога само да благодаря на феновете за подкрепата. Едно голямо „Благодаря” казвам на привържениците на Левски, които днес бяха на стадиона да ни подкрепят”, добави треньорът.

„По-голямата част от момчетата имат качествата и самочувствието да играя т в първия отбор, но им трябва още време, за да бъдат конкурентноспособни на мъжете. За мен е нормално да се нажежават страстите, когато ЦСКА и Левски играят. В България това е нормално”, добави Викторио Павлов.