Валентин Михов: Кметът на Пловдив ще оправи градския стадион
Валентин Михов: Кметът на Пловдив ще оправи градския стадион / netinfo
Президентът на ПФЛ Валентин Михов се срещна днес с кмета на Пловдив Славчо Атанасов и изрази своето задоволство от разговорите с него. „Пловдив може да се гордее, че има кмет с такова отношение към спорта. На всеки мой въпрос г-н Атанасов имаше отговор”, коментира Михов.

Повече от час двамата говориха за основните проблеми с базите под тепетата. „На предстоящата сесия на Общинския съвет през януари се очакват добри решения за спорта. Клубовете в Пловдив трябва да започнат да реконструират стадионите си и Общината ще им помогне с каквото може. Говорихме и за стадион „Пловдив” и получих уверението, че ще бъде направено всичко възможно той да бъде лицензиран. Така клубовете ще има къде да играят, докато си оправят техните бази”, допълни още Михов.

В последните дни Валентин Михов се е срещнал с кметове на различни общини по въпросите с базите. „Вчера бях близо до София, преди това говорих с Найден Зеленогорски в Плевен. В Свищов също имат кмет, който е наясно със спорта”, заяви президентът на ПФЛ.