Сираков: Никога не ми е минавала мисълта да преча на Левски
Сираков: Никога не ми е минавала мисълта да преча на Левски / снимки: БГНЕС

Наско Сираков бе гост в „Ники Кънчев шоу" по Дарик радио. Легендата на Левски представи своята автобиографична книга, озаглавена "Наско Сираков Единакът". Той говори за миналото и настоящето, за положението на „сините" в момента, както и за най-любимите си спомени, включително и за знаменателното 7:1 срещу ЦСКА.

„Нямам от какво да се притеснявам или срамувам в живота си. Разбира се, никога не съм претендирал и че съм идеален. Тази книга не е правена, за да се издигне Наско Сираков на някакъв пиедестал. През последните години се изписаха толкова много неща за мен и семейството ми, сега ще разберат истината", сподели Наско Сираков.

Сираков Никога не ми е минавала мисълта да преча на Левски
netinfo
Сираков отсече, че никога не му е минавало през ум да пречи на сините. „Жалко е, че на хора, на левскари може да им мине мисълта през главата, че мътя водата в Левски. Никога не ми е минавала мисълта да преча на Левски", каза той.

„Самото класиране на отбора не е страшно, големият проблем е, че не се вижда светлинка в тунела. Всеки отбор има спадове, но в момента в Левски не се вижда... Използвам случая да пожелая на Гонзо, Боримиров и новия треньор да ме опровергаят. Нямам впечатления от новия треньор. При всички положения е човек, работил в страната, доминант във футбола, така че има какво да покаже", каза още Наско Сираков.

Запитан за неприятния случай със събличането на Ивайло Петев на „Герена", Сираков сподели: „Има хора, които смятат, че аз трябваше да се сбия с тези хора, но аз не виждам така нещата".

Сираков Никога не ми е минавала мисълта да преча на Левски
netinfo

„На всички е ясно, че Левски се управлява безобразно и състоянието на клуба е такова заради Тодор Батков. И да се опитваш да заблуждаваш хората, той да излезе и да обещава европейски вечери, явно ни мисли за глупаци всички. Втълпява се на хората, че едва ли не, ако го няма Тодор Батков ще загине. Не. Левски ще загине с Тодор Батков. Знам, понеже се срещам с много хора, че над 99 процента мислят по този начин", каза Сираков.

Сираков Никога не ми е минавала мисълта да преча на Левски
netinfo

„Аз съм привърженик на испанския футбол, но понеже се провежда в Бразилия, фаворит номер 1 е Бразилия. Меси с Аржентина, Белгия има изключителен отбор и ще бъдат една от изненадите", сподели своите виждания Наско Сираков за предстоящото Световно първенство.

Прочетете повече за гостуването на Наско Сиреков в "Ники Кънчев шоу" в Gong.bg

Още спортни новини четете в Gong.bg