Рабех и Тиберканин главни герои в масов бой насред София
Рабех и Тиберканин главни герои в масов бой насред София / netinfo
Футболистите на Левски Юсеф Рабех и Рашид Тиберканин станаха главни действащи лица в крими екшън в центъра на София. Точно до НДК, на кръстовището на бул.Витоша и бул. Пенчо Славейков, двамата претърпяха на пръв поглед леко пътно транспортно произшествие с таксиметров автомобил.

Синият Опел на играчите и жълтото возило на една от големите столични компании се засекли, но според очевидци без да се стигне до сериозни поражения.

Веднага след инцидента, Рабех и таксиметровият шофьор изскочили от колите и се спречкали. Версиите били две, като според футболиста, той е бил нападнат от другия мъж, а според информацията, разпространена по радио-канала на такси-компанията – шофьорът е бил блъснат от защитника. Минути след това на мястото на събитието вече имаше над 20 таксиметрови коли, казаха за Гонг очевидци. След като усетили обаче накъде отиват нещата, Рабех и Тиберканин си плюли бързо на петите, и успели да се измъкнат до пристигането на полицията на мястото.

Според запознати, футболистите на Левски са изяли по някои друг шамар, но и са отвърнали подобаващо на атаката. От Пирогов съобщиха за Гонг, че през спешните кабинети на медицинския институт е преминал само един от таксиметровите шофьори, но състоянието му не е тревожно. Нито Рабех, нито Тиберканин са дотам пострадали, че да се нуждаят от спешна медицинска помощ.

От пресслужбата на Левски отказаха коментар, докато не се запознаят с подробностите по случая.

Мароканците в Левски не са сред добрите шофьори на Герена и по служебните им автомобили често личи съприкосновение с други возила.