Яни Димитров: Информацията за Ричард е измислица
Яни Димитров: Информацията за Ричард е измислица / netinfo

От Левски не пожелаха да коментират появилата се информация в руски сайт за това как мениджърът Яни Димитров разкрива, че паспортът на Ричард Еромоигбе е бил подправен при отпътуването му от Нигерия.

„Не желая да коментирам и да изпадам в ролята на този, който обвиняват, че сестра му е еди каква си, а той няма сестра, каза за Гонг изпълнителния директор на сините Константин Баждеков. Разговаряхме с Яни Димитров и той отрече информацията да е вярна. Чакаме и официално опровержение от него и ще го публикуваме в клубния ни сайт.”

Самият Яни Димитров отрече за БТА появилата се информация, че рождената дата на нигерийския полузащитник на Левски Ричард Еромоигбе е фалшифицирана: „Наистина дадох интервю за това руско издание, но не съм казвал такова нещо. Явно е станало недоразумение. Журналистът, който ми взе интервюто, е направил грешна интерпретация на моите думи, или си е измислил. А може би от вестника са решили да направят статията по-скандална.”

Във връзка с появилите се публикации в някои електронни медии, касаещи футболиста на ПФК Левски Ричард Еромоигбе, ръководството представи на вниманието на всички медии официалното опровержение на лицензирания футболен агент Яни Димитров: