Никола Спасов: Играчите показаха дух, Алекс вкара гол-шедьовър
Никола Спасов: Играчите показаха дух, Алекс вкара гол-шедьовър / Снимка: Sofia Photo Agency
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов остана изключително доволен от победата на своя тим над Макаби Нетаня с 2:0. Наставникът определи първото попадение в мача на Алекс от около 40 метра за „гол-шедьовър”.

„Много сме доволни, много сме щастливи, поздравявам момчетата за добрата игра. Футболистите ни показаха дух, наистина играхме с много раздаване и успяхме да ги победим”, бяха първите думи на треньора на пресконференцията след мача в София.

„Започнахме добре мача, с гол-шедьовър на Алекс. Надяваме се на добър жребий в Купата на УЕФА и се надяваме наистина да влезем в групите, но най-важното е да запазим спокойствие”, добави Никола Спасов.

„Може би в първата среща наистина пролича, че имаме проблеми с вкарването на голове. По принцип проблемите идват, когато футболистите са изморени. Имаше проблеми и пропуски в средата на терена”, добави още Никола Спасов.

Според него желанието е било в основата на успеха над по-силен като единици състав. „Играхме правилен футбол с много голямо желание и това ги затрудни. Радвам се, че победихме”, завърши Спасов.