Левски и Вердер подписаха договор за приятелски мач
Левски и Вердер подписаха договор за приятелски мач / netinfo
Немският елитен Вердер Бремен и Левски се разбраха за приятелската среща на 5 август. Човек от ръководството на немската футболна лига е парафирал договор с ръководството на „сините”, като главен инициатор на престижната среща е Даниел Боримиров.

„В София беше човек, но не на Вердер Бремен, а на немската футболна лига. Мачът ще се играе на 5 август от 20 часа на стадион „Георги Аспарухов” в София. В договора пише, че и двата отбора трябва да играят с първия си състав, което значи най-добрите футболисти. Мисля, че срещата ще бъде предавана и по немската, и по българската телевизия”, заяви пред Гонг спортният директор на „сините” Даниел Боримиров.

„Разговорите не бяха лесни, но за мен е най-важно, че успяхме да докараме тим като Вердер Бремен в София за контрола. Надявам се на един добър резултат от наша страна, защото това ще е представянето ни преди началото на новия сезон”, каза със задоволство Боримиров.

„Вердер ще пристигне или на 5-ти август, или на 4-ти вечерта. Те ще си го преценяват, а след мача ще преспят в София и на другия ден си тръгват. Няма да говоря за разходите, които клубът ще направи. Важното е, че Левски ще докара Вердер в София и то за приятелски мач”, завърши шефът в „синия” клуб.