Лазаров не спал цяла нощ заради пропуск
Лазаров не спал цяла нощ заради пропуск / netinfo
Здравко Лазаров не е успял да мигне цяла нощ заради пропуснато положение във финалната среща от турнира за Купата на Турция. Електричката призна, че отборът му е надиграл тотално Бешикташ, но в крайна сметка не е съумял да бие гранда. Ерджиешспор загуби след продължения с 0:1.

„Играхме по- добре от тях, но не успяхме да вкараме положенията си. Съжалявам много за пропуска, който направих в края на двубоя. Нашата цел продължава да е една и съща, оставане в групата”, каза в интервю за „Гол линия” Здравко Лазаров.

Футболистите на Ерджиешспор не успяха да спечелят големи премии обещани от кмета на града. „Обещаха много, но все пак не всичко е пари. Ако се спасим от изпадане, също ще вземем добри възнаграждения”, заяви крилото.

По време на финалната среща половината стадион в Измир е бил празен, разкри още Лазаров. В края на срещата феновете изпратили с аплодисменти сензацията Ерджиешспор, въпреки загубата.

Лазаров отбеляза, че не мисли за трансфери, но допълни, че при изпадане на отбора лесно ще си намери нов тим. ”Клубове, желаещи да ме вземат, има много. Да не казвам голяма дума, но седем-осем клуба искат и могат да ме привлекат”, каза гордо националът.

Бързоногото крило допълни, че преди финалната среща за Купата на Турция се е чул със Стилиян Петров и Стоян Колев, които са му пожелали късмет.