Лазаров: Целта е да не изпускаме първото място
Лазаров: Целта е да не изпускаме първото място / netinfo
Направилият повторен дебют с фланелката на ЦСКА Здравко Лазаров сподели след победата над Славия с 2:1, че целта пред „червените” оттук нататък е да не изпускат първото място в подреждането.

„Радостен съм, че дебютирах с победа в толкова труден мач. Излизаме на първо място в класирането. Целта ние оттук нататък да не изпускаме първата позиция”, коментира Лазаров.

Електричката бе посрещнат с бурни освирквания от привържениците на Славия, но според футболиста това е нормално и не го притеснява ни най-малко.

„Отношението на привържениците на Славия не ме притеснява. Всеки клуб си има фенове, те държат са своя тим, а аз днес бях в противниковия отбор. Това е футболът. Аз съм професионалист и защитавам цветовете в отбора, с който имам договор”, каза още нападателят.

„Имахме някои пропуски в защита, но радостни сме, че създаваме много голови положения. Тревожно е, че ги пропускаме. Можехме много рано да си решим мача. Трябва да работим още, за да подобрим ефективността си отпред и мисля, че занапред всичко ще бъде окей”, завърши Здравко Лазаров.