Кубица: С Хайдфелд ще объркаме още сметки
Кубица: С Хайдфелд ще объркаме още сметки / netinfo
Полският пилот на БМВ Роберт Кубица заяви, че заедно със своя съотборник Ник Хайдфелд ще объркат още доста сметки на фаворитите за титлата.

„Смятам, че стартирахме много добре и имаме възможност да се борим с Ферари и МакЛарън. Показахме, че може да бъдем равностойни и на най-големите, така че не трябва да ни отписват в нито един момент”, сподели полякът.

„Хайдфелд има сериозни шансове и за титлата. Той е по-постоянен от мен, но постепенно и аз навлизам във форма. Надявам се скоро някой от нас двамата да спечели и първа победа за БМВ”, добави Роберт.

„До края на сезона има много състезание и ще има сериозни предизвикателства пред всички отбори. За нас е важно да приемем всяко едно предизвикателство и да печелим малките битки, защото по този начин ще израстваме”, добави пилотът на БМВ.

„Смятам, че не отстъпваме по нищо на Ферари и МакЛарън. В Европа ще демонстрираме истинската си класа. Ако победим при конструкторите ще бъде достатъчно за тази година, защото това ще бъде доказателство, че сме добър екип, имаме добър потенциал и сме били постоянни през годината”, завърши Кубица.