Каниън: Лампард ще изпълни договора си, ако не подпише нов
Каниън: Лампард ще изпълни договора си, ако не подпише нов / Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Челси Питър Кениън коментира ситуацията около звездата на отбора Франк Лампард, както и слуховете, че е много близо до трансфер в Интер.

Според шефа на „сините”, играчът няма да бъде продаден на тима, чийто наставник е бившият треньор на Челси – Жозе Моуриньо.

„Ние винаги сме казвали, че искаме Франк да остане, предложението ни вече е направено и към него. Това предложение е все още в сила. Лампард има договор за още една година. Иска ми се да вярвам, че ще постигнем съглашение, но ако това не се случи,  се подразбира, че той, ще изпълни действащия си контракт”, каза шефът на Челси.

„Клубът много точно изрази своята позиция по отношение на Интер, който отправи предложение с конкретна сума. Това предложение ще бъде отхвърлено”, сподели още Питър Кениън.

Преди няколко седмици в медиите се появи информация, че Лампард почти сигурно ще премине в Интер, но Луиш Фелипе Сколари, както и ръководството на английския клуб бяха категорични, че няма да трансферират звездата си.