Каладзе чака Джордж Клуни и Брад Пит в Милан
Каладзе чака Джордж Клуни и Брад Пит в Милан / Снимка: БГНЕС
Защитникът на Милан Каха Каладзе изрази радостта си от това, че Дейвид Бекъм ще му стане съотборник за известно време по странен начин. Националът на Грузия изглежда е впечатлен от решението на ръководството, но не пропусна да се пошегува за сметка на полузащитника на ЛА Галакси.

„Отборът се зарадва, когато чу новината, но хората не знаят как ще се отрази ако привлечем Джордж Клуни за треньор и Брад Пит за помощник”, заяви Каладзе.

Въпреки че актьорите едва ли ще се присъединят към отбора, Милан вече има няколко играчи като Роналдиньо, Кака и Шевченко, благодарение на които печели достатъчно фенове.

„Роналдиньо е футболист, познат в цял свят. Щастлив съм, че той преодоля кризата си. Той е истински професионалист”, сподели още защитникът на „росонерите”.

Каладзе все още се възстановява от контузия и ще бъде извън терените поне още няколко седмици: „Вече съм по-добре. Все още тренирам извън групата, защото физически трябва да се възстановя. Мисля, че следващата седмица ще започна тренировки с топка.”