Ивелин Попов: Най-накрая искам да се наложа в Литекс
Ивелин Попов: Най-накрая искам да се наложа в Литекс / netinfo
„Искам най-накрая да се наложа в Литекс! Това си пожелавам в личен план за новото първенство!”, сподели за Гонг Ивелин Попов. „Ще гоним титлата и купата. Това са целите пред нас и този път мислим да ги изпълним с всички усилия”, закани се капитанът на младежкия национален отбор.

„В началото на лятната подготовка винаги е тежко. Но се издържа. Аз се чувствам добре. Конкуренцията не ме плаши, напротив радва ме. Когато има конкуренция си далеч по-мотивиран и се представяш по-добре в мачовете. Ако ме пускат в игра, ще се постарая да оправдая доверието на треньора”, каза още юношата на Левски.

На въпрос каква е промяната с идването на Ферарио Спасов, халфът заяви: „Сами виждате, че настроението в Литекс е страхотно. Има шеги, майтапи. Това е много по-добре отколкото обстановката да е обтегната”

„В спортно технически план тренировките пък са по-разнообразни. Сега не отделяме внимание само на играта в защита, а и на това как да действаме в атака. А Литекс е отбор с много качествени изпълнители в предни позиции и трябва да се възползваме от това, да вкарваме повече голове през новото първенство”, добави Попето.

Според него новите попълнения при „оранжевите” се приобщават бързо: „А и ние им помагаме за това, държим се добре с тях. Влизат в нашето семейство”, заключи халфът на Литекс.