Хюз: Да довършим Стреймур, Божинов скоро в игра
Хюз: Да довършим Стреймур, Божинов скоро в игра / netinfo
Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз заяви, че очаква от неговите играчи да приключат работата, която са започнали преди две седмици на Фарьорските острови. Тогава „гражданите” победиха местния Стреймур с 2:0, а в четвъртък вечер, излизат в мач реванш на своя територия.

Специалистът потвърди и появилата се по-рано информация, че българският нападател на „небесносините” Валери Божинов няма да може да се появи в игра днес, но най-вероятно ще стори това в събота, в контролата срещу Стокпорт.

„Вече сме с две седмици по-напред в подготовката в сравнение с предния път, когато се изправихме срещу Стреймур, така че ако формата ни притесняваше тогава, това вече не е така”, започна Хюз пред официалния сайт на клуба.

„Очакваме с нетърпение да излезем на терена срещу нашия противник. Миналият мач бе малко като пътуване в непознатото, но моите играчи се представиха много професионално. Сега имаме два гола преднина, но все пак не бива да подценяваме срещата”, продължи той.

На въпрос, относно формата на Божинов, мениджърът на Манчестър Сити заяви: „Валери работи здраво и скоро ще е готов за игра. Днес няма вземе участие, но да се надяваме, че ще може да участва в контролата със Стокпорт през уикенда.”