Хайдфелд иска победи за БМВ
Хайдфелд иска победи за БМВ / netinfo

Пилотът на БМВ Заубер Ник Хайдфелд заяви, че неговия тим се представя по-добре от очакваното, но германеца смята, че в БМВ са могли да се представят още по-добре в първите три състезание за сезона.

"Нещата изглеждат по-добре, отколкото очаквахме. Но можеше да бъде и по-добре. Винаги може да е по-добре. Имаше как да спечелим повече точки, но все пак повечето тимове могат да кажат същото. Ферари и МакЛарън също мислят като нас. Ние оглавяваме класирането, а аз съм втори, но мисля, че можеше нещата да изглеждат още по-добре”, сподели германецът.

„Още по време на зимните тестове казвах, че сме добри, но хората не ме слушаха. Те предпочитаха да следят първите коментари и да обсъждат нашите проблеми. Но ние още тогава знаехме, че прогресираме, но разбира се не очаквахме, че ще сме чак толкова добри. Преди няколко месеца нямаше да ви повярвам ако ми бяхте казали, че в този момент ще заемаме тези позиции. Надявам се до края на сезона все пак да спечелим състезание. В момента няма как да постигнем това, но работим усърдно над тази своя цел", завърши Хайдфелд.