Гошо Петков: Искам още веднъж с Левски в ШЛ
Гошо Петков: Искам още веднъж с Левски в ШЛ / netinfo
Вратарят на Левски Георги Петков не скри задоволството си от удължаването на договора си със сините. Както Гонг първи съобщи в България Гошо ще остане на „Георги Аспарухов” още четири сезона.

„Искам още един път да влезна с Левски в Шампионската лига. И този път да вземем нещо там, защото разликата при първото ни участие с отборите на Барселона, Челси и Вердер беше много голяма”, отбеляза Гошо Петков.

„Вярно е. Преди малко излязох от офиса на г-н Батков. Добавихме още три години към едната, която трябваше да изтече от договора ми. Исках тази среща със собственика и очаквах да се разберем”, бяха първите думи на Петков, след като парафира новия си контракт.

„Говорихме и обсъждахме много неща. Приказката вървеше много добре. Същинският разговор беше за около един час. Причината да се видим беше, че имах две конкретни оферти. Не искам да казвам имената на отборите, но едната беше от Турция, а другата от Полша”, продължи звездата на Левски.

„Исках да имам сигурност. Все пак съм на 32 години. Проведохме нормален разговор и след като съм подписал значи съм доволен. Виждам в очите на хората, които идват на мачовете, че не съм им омръзнал. Вече седем години съм лоялен с Левски и мисля да бъде така и в следващите четири. Надявам се да ме подкрепят по същия начин, както мен така и отбора във времето, което сме заедно”, продължи в интервюто си за Гонг Георги Петков.

„Така като пресметна се получава като с Елин Топузаков и аз ще остана в Левски единайсет години. Имам договорка, че ако по време на договора получа добро предложение, няма да има проблем”, заяви Георги Петков.

„Бях притеснен в последните два месеца, защото исках сигурност за мен и семейството ми”, сподели Петков.

Вратарят завърши в шеговит стил: „Нямам проблем с Игор. Поздравих го, че вкара гол в последния си мач”. Хърватинът си заби автогол в последната си среща със „синята” фланелка.