Гонзо: Левски ще зимува на върха, а после ще е по-силен
Гонзо: Левски ще зимува на върха, а после ще е по-силен / Sofia Photo Agency
Звездата на Левски Георги Иванов заяви след мача със Славия, че е сигурен в първото място на „сините” след края на полусезона.

„Левски ще зимува на върха, а след паузата ще ставаме още по-добри. Трябва да свикнем с тактиката, да се избистри съставът и футболистите да се обиграят по между си”, отбеляза таранът.

Голмайсторът заяви, че не е нарушавал правилата на играта при попадението си в мрежата на Славия. „Белите” имаха претенции за нарушение на Гонзо при гола му в най-старото столично дерби.

„Ако Левски не си е спечелил даден мач това е провал. Надявам се, че това са го разбрали и момчетата, които са отскоро в отбора. В Левски равенството е равносилно на загуба”, коментира Георги Иванов.

„Отборът ни е млад и му трябва време. Не трябва да се очакват чудеса, защото тимът е събран от 3-4 месеца. Когато се направи всичко необходимо, нещата ще се наредят. Левски има трима централни нападатели, а с тази схема играе само един. Изключвам Еньо Кръстовчев, който е трайно контузен. Аз ще се откажа, когато съм сигурен, че имам отлични наследници. Гошо Христов е футболист с отлично бъдеще. В Левски няма титуляри и резерви. Така трябва да бъде във всеки добър отбор”, продължи асът на Левски.

„Вече ви казах, че кариерата си ще я завърша в Левски. Няма да играя за друг клуб. Имам договор за още една година и половина”, завърши Георги Иванов.