Емо Велев: С тази игра щяхме да разчекнем БАТЕ
Емо Велев: С тази игра щяхме да разчекнем БАТЕ / Снимка: Sofia Photo Agency
Новият треньор на Левски Емил Велев вля оптимизъм в „сините” редици след днешната победа с 6:0 над Ботев Пловдив.

„С тази наша игра щяхме да разчекнем БАТЕ Борисов. Сигурно щяхме да им вкараме 3-4 гола. Жалко, че ще трябва да чакаме до другата седмица. Надявам се момчетата да изглеждат по същия начин - с надежда и оптимизъм”, отсече Кокала след срещата на „Герена” с Ботев.

„Стана бърз и динамичен мач. Отборът на Ботев не очакваше да бъдем толкова агресивни. Два-три дни повтарях на футболистите, че публиката на Левски иска да гледа атакуваща игра”, продължи старши треньорът на Левски.

Велев не се съгласи с твърдението, че е ползвал схемата, която налагаше Станимир Стоилов: „Не сте я разбрали добре. Хубаво е да атакуваме по крилата, но много важни бяха хората в средата. С включването на Христов и Тиберканин в средата спечелихме много. Зад тях игра диригентът на отбора Мирослав Иванов”, категоричен беше Велев.

„Ники Димитров чувстваше напрежение в мускула още преди мача. Ние решихме да не рискуваме, защото ни е важен за следващия мач. Балтанов бе ударен лошо от Минев, но се надявам до няколко дни глезенът му да е възстановен”, каза още треньорът на Левски.