ЦСКА прави представяне срещу...себе си
ЦСКА прави представяне срещу...себе си / netinfo

За първи път от много години насам, представянето на ЦСКА преди началото на всеки нов сезон на ст.”Българска армия” няма да бъде в контрола срещу друг противник.

 

От щаба на „червените” са преценили, че в средата на следващата седмица могат да представят новите играчи и целия тим преди спаринг мач между ЦСКА и ЦСКА. Казано по друг начин, Димитър Пенев ще раздели цялата си група налични играчи на два отбора, като едните облекат титулярния, а другите резервния екип.

 

От „Армията” обосноваха това свое решение с две причини. Най-напред е дошла преценката, че след всички събития в клуба в последните два месеца, сега не е най-удачния вариант за някакво по мащабно представяне и откриване на сезона. Самият Пенев пък допълни, че дори да се намери някои по-слаб противник за контрола, то той няма да бъде по-стойностен от който и да е от двата „червени” състава на терена.

 

На този етап съществува съвсем минимален шанс в крайна сметка да се уреди спаринг с втородивизонен тим, но засега от ЦСКА са по-склонни на варианта, който вече са решили. От лагера на шампионите в Холандия заявиха още, че официалното представяне може да се получи и няколко дни по-късно на ст. „В.Левски”, когато след края на мача с Литекс, играчите минат с купата в ръка пред своите феове.