Черноморец картотекира четирима в последния момент
Черноморец картотекира четирима в последния момент / netinfo

Четирима нови футболисти ще се опита да картотекира отборът на Черноморец в последния момент преди двубоя с Хит Нова Горица от турнира Интертото.

Утре в БФС ще бъдат внесени документите на двамата бразилци Мишел и Дуду, както и привлечените от Нафтекс Любомир Божинов и Любчо Любенов. В момента бургазлии имат картотекирани 25 човека за евротурнирите и ще трябва да отпаднат двама, за да могат да получат права Божинов и Любенов. Бразилците са предварително заявени .

От ръководството на клуба поясниха, че по всяка вероятност ще отпаднат контузените Николай Николов и Георги Божилов, като все още има шансове Николов да се възстанови и затова утре Димитър Димитров – Херо ще вземе окончателно решение за групата, на която ще може да разчита в двата мача срещу словенския Хит Нова Горица.

Ако Черноморец продължи, бургазлии ще имат възможност да коригират заявените футболисти. Окончателният списък за първите две срещи в Европа трябва да постъпи в УЕФА до края на работното време утре.

Акулите ще проведат една тренировка в София преди мача, като заниманието стартира в 18:30 часа на помощното игрище на стадион „Георги Аспарухов”. Хит Нова Горица ще тренира от 20 часа на Националния стадион „Васил Левски”.

След мача Черноморец ще се прибере в Бургас, където ще се готви преди реванша.