Черно море със самолет и автобус до Андора
Черно море със самолет и автобус до Андора / Снимка: Sofia Photo Agency
Черно море лети с чартър за Барселона в сряда в 8,30 сутринта, съобщиха от пресслужбата на "моряците". Очаква се варненци да кацнат в Барселона в около 11,30 часа българско време.

След това отборът ще пътува с автобус до Андора, като пътят е около 3 часа. От варненския клуб са заявили тренировка на официалния стадион, където на следващия ден е мачът реванш от първия предварителен кръг от турнира за Купата на УЕФА срещу Сант Жулия.

Тренировката е предвидена в часа на мача -21,30 българско време. След изиграването на мача на другия ден, Черно море ще преспи в Андора.

По програма в петък следобед варненци ще се приберат обратно в морската столица. Единственият, който днес тренира на облекчен режим от възпитаниците на Никола Спасов е халфът Даниел Георгиев, който има болки в коремните мускули. Според лекаря на отбора д-р Мутлу, положението с играча не е сериозно и той почти сигурно ще е на разположение на Спасов за мача.

Тази вечер "моряците" отново имат предвидено занимание, а тренировката утре е само една. Тогава ще бъде определена и групата за мача - реванш срещу Сант Жулия.

Междувременно стана ясно, че преговорите на ръководството на Черно море с вече одобрения аржентински нападател Адриан Фернандес продължават.