Ако знаеш, колко много работа те чака, Вили
Ако знаеш, колко много работа те чака, Вили / Gong.bg, Валентин Грънчаров, Австрия
Левски след по-малко от месец ще излезе в третия предварителен кръг на Шампионската лига. Ще се опита да превърне поредната мечта в реалност.

Едно е да искаш, друго е да можеш. На този етап „сините” повече искат и по-малко могат. Не е лесно да се направи изцяло нов отбор и да чакаш още при градежа му чудеса от него.

Вуцов разгради всичко направено досега и започва от нулата. И след четири контроли не е построил много. Треньорът смени схемата и сега изпълнителите се нагаждат към новата – 4-4-2. Не е толкова лесно, като в песента на Кали. Има моменти, когато исканото от Вуцов се получава, но в повечето случаи играчите сякаш не разбират треньора си.

Емоциите на Вуцов засега му спестяват нервите, но на моменти и той не издържа от лошите отигравания. Засега наказва само с кълбета, но скоро, ако нещата не се променят, ще трябва и глоби да въведе.

Макар че глоба гол не вкарва, футболистите се сепват силно, когато им се бръкне в джоба, пък, ако успеят в Европа, ще си понапълнят изпразнените от санкции джобове.

Вили, сигурно знаеш, колко много работа има да се свърши, но по-тежкото е, че трябва да го направиш, ако искаш да успееш!