800 лева за сервис и общо 2500 лева за феновете на волейбола в събота
800 лева за сервис и общо 2500 лева за феновете на волейбола в събота / netinfo
Невероятни награди за феновете на волейбола осигурява българският букмейкър „Еврофутбол” от 9 до 13 февруари, научи Гонг.

Много промоционални игри за публика с парични награди на срещите от Националната волейболна лига стартират още този уикенд. Първата подобна инициатива ще бъде в зала „Универсиада” на 9 февруари – събота, по време на двубоя Лукойл Нефтохимик – Левски Сиконко от турнира с участието на най-добрите шест родни тима.

Най-голямата награда е на стойност от 800 лева и ще бъде за този зрител, който успее от сервис да уцели чек с тази сума, разположен в непосредствена близост до мрежата в зона 6.

Всички пълнолетни зрители могат да участват в играта. На входа, на подвижен букмейкърски пункт, ще бъдат раздавани талони за участие. Желаещите да получат парична награда от „Еврофутбол” трябва да попълнят своята прогноза за победителя от първия гейм на двубоя. След това те ще получат част от талона с уникален номер, който трябва да съхраняват до края на първия гейм. Представянето на отязъка е задължително, за да може участникът да се включи в играта.

След първия гейм на срещата, измежду всички, познали отбора-водач в резултата до момента, ще бъде изтеглен жребий, за определяне на трима участника в играта. Състезанието ще се проведе в почивката между втората и третата част. В случай че някой от избраните зрители не се яви до началото на играта, тя ще се състои с останалите.

Участниците имат право на два опита - от сервис да уцелят предварително разположени чекове с диаметър 70 см., като всеки от тях носи определена награда в зависимост от трудността на изпълнение. Те са на стойност: три чека от 100 лева, по два чека от 200 лева и 500 лева и един от 800 лева.

По регламент, определен от букмейкърската къща, се зачита само единия от опитите по избор на играча. Всеки от тримата участника ще получи и подарък волейболна топка. Като комплимент към желаещите да се включат в играта „Еврофутбол” ще им подари сувенири. Участието е безплатно и не е обвързано със залог.

„Еврофутбол” подкрепи Българската федерация по волейбол в рамките на сезон 2007/2008, като финансовата помощ е в размер на 100000 лева. Срещу 50 000 от тях компанията става "Златен спонсор" на Волейболната лига за настоящия сезон и Купа на България за 2008.


Актуална програма на мачовете от турнира съгласно таблицата на Бергер:

Първи ден – 9 февруари:
14:00 часа - Марек Юнион Ивкони – ЦСКА
16:30 часа - Лукойл Нефтохимик - Левски Сиконко
18:30 часа - Черно море - Пирин Разлог

Втори ден – 10 февруари:
14:00 часа - Лукойл Нефтохимик - Марек Юнион Ивкони
16.00 часа - Левски Сиконко - Пирин Разлог
18.00 часа – ЦСКА - Черно море

Трети ден – 11 февруари:
13.30 часа - Пирин Разлог - ЦСКА
16.00 часа - Черно море - Лукойл Нефтохимик
18.00 часа - Марек Юнион Ивкони - Левски Сиконко

Четвърти ден – 12 февруари:
13.30 часа - Лукойл Нефтохимик - Пирин Разлог
16.00 часа - Левски Сиконко – ЦСКА
18.00 часа - Марек Юнион Ивкони - Черно море

Пети ден – 13 февруари:
13.30 часа - Черно море - Левски Сиконко
16.00 часа - Пирин Разлог - Марек Юнион Ивкони
18.00 часа – ЦСКА - Лукойл Нефтохимик