/ netinfo
Bet365 е лидер в онлайн спортните залози, а мобилното приложение на сайта създава неповторим комфорт за играчите
Близо 11 милиона потребители по света са гласували доверие на онлайн букмейкъра Bet365, ползват услугите му редовно и показват особено предпочитание към мобилното му приложение. Сайтът е създаден преди повече от 15 години, а малко след това компанията пуска и мобилната му версия, както и апликации за Android и iOS.

Залагайте, докато сте в движение, като свалите приложението на bet365 за Android или iOS директно на своя смарт телефон или таблет.

Неповторимият комфорт, който ще получите, благодарение на тях, се дължи основно на: различни спортни залози, вълнуващи промоции, залагания на живо. В сектора, където са възможни залозите на живо, може да наблюдавате как се движат коефицентите в реално време, както и да следите срещата директно от мобилното си устройство.

С какво може да ни спечели мобилното приложение на Bet365

1. Функционалност и употреба в движение

Всяко мобилно приложение се отличава с шанса, който ни предоставя – да го използваме навсякъде, независимо къде се намираме. Приложението на Bet365 е и функционално. Вероятно сте ангажирани или не обичате да се застоявате вкъщи пред компютъра, значи букмейкърът ще е винаги с вас, благодарение на апликацията. Няма значение дали сте в отпуск, дали пазарувате, излезли сте на разходка или стоите до късно в офиса, вие със сигурност няма да пропускате емоциите на онлайн залозите.

2. Превод на български език

Приложението на Bet365 е разработено и на български език, за да може да задоволи очакванията на родните привърженици на игрите в онлайн пространството.

3. От всеки вид устройство

Не е от значение дали сте притежатели на таблет или смартфон. Където и да решите, че искате да имате достъп до платформата, няма да срещнете никакви трудности. Дори не се налага сложна инсталация, а просто отваряте съответния линк, след което ще бъдете пренасочени към апликацията.

4. Лесна и безплатна регистрация

След като сте се озовали на връзката към сайта на Bet365, кликате и въвеждате името си и паролата, които предварително сте избрали.
5. Приложението е отличено с няколко награди

В продължение на три години (от 2012-2014) приложението на Bet365 е отличавано с приза „Най-добра апликация за спортни залагания“.

6. Опции за залагане

Вие избирате кога да залагате – може да го направите преди игра, може по време на нея, както и на живо, докато следите видео от спортните срещи.

7. Допълнителни възможности за играчите

Чрез приложението на Bet365 може да участвате в казино залагания - на рулетка, блекджек и др.

8. Залагания на живо

Приложението на Bet365 е усъвършенствано така, че да следите мача, наличните залози и статистиката за ударите, картоните, корнърите, отборите и резервите. Правенето на залози е максимално улеснено чрез прозорче, което се отваря допълнително. Не се налага да губите време, докато преминавате от една функция към друга.

9. Излъчване на събития „На живо“

Bet365 предава на живо повече от 40 хиляди спортни събития годишно, които могат да се гледат и чрез мобилното приложение.

10. Отлични коефиценти

Bet365 ще ви изненада с отличните си оферти по отношение на коефицентите, които не се различават и при употребата на мобилната апликация. Пригответе се, че за доста от мачовете, тук ще получите най-високите ставки, които изобщо се дават в сферата на онлайн залаганията.

Не пропускайте актуалните анализи и материали в сайта www.prognozirame.com!

11. Мерки срещу загуби

Може да затворите залога си, което не само ще ви предпази от загуби, но и ще печелите повече и по-често. В сектора „Моите залози“ натискате само един бутон, за да получите печалбата си преди края на срещата. Бихте могли също да удвоявате първия си залог, направен чрез мобилното приложение.

12. Новите потребители винаги печелят

Ако си нов потребител, очаквай предложение за атрактивен бонус, достигащ до 100% от първоначално внесената сума. Bet365 се стреми винаги да е на челното място по отношение на офертите за бонуси.

13. Съдействие при проблеми

Това, че използвате мобилното приложение на Bet365, не означава, че не може да се свържете с оператор. Разполагате с бутон, който ви води към телефонно обаждане, а можете и да изпратите имейл до поддръжката на сайта. Екипът е подготвен да се ангажира с конкретния ви проблем, както и да отстрани всякакви пречки при участието ви в онлайн залозите. Ще получите професионална консултация на ниво, коректно обслужване и любезно отношение.