Варшава, Париж, Будапеща, Берлин, Токио, Манила и къде ли още не: човек може да се озове на толкова интересни, красиви и в същото време непознати места. Искате ли да говорите с непознати хора на техния роден език? Ако обаче се налага да общувате на език, на който всъщност не можете да кажете нито една дума? На пръв поглед трудна ситуация, но не и когато разполагате с гласов електронен преводач.

Електронните преводачи са неоценим помощник в такива ситуации. С гласов електронен преводач всичко, което трябва да направите, е да произнесете думата и преводачът ще я преведете на езика, от който се нуждаете. Идеално решение във всяка ситуация! А ако този малък и полезен уред разполага и с преводач с камера: превежда бързо и лесно текстове, табели, знаци и дори менюта в хотели и ресторанти.

Малко са компаниите в света които предлагат цялостни решения когато става въпрос за незабавни професионални гласови електронни преводачи от най-висок клас. Безспорен лидер, както по отношение на пазарен дял, така и на безкомпромисно качество на преводачите е Vasco Electronics. Компанията разработва моментални електронни гласови преводачи от 2008г. Предлага своите продукти в редица държави по целия свят.

Най-добрите езикови гласови транслатори: вече и в България!

От октомври 2020г. гласовите електронни преводачи на Vasco Electronics вече се предлагат официално и на българския пазар. С надеждна и качествена клиентска поддръжка по имейл и телефон на български език. Разгледайте сега всички наши продукти и аксесоари, при това на специални цени, на българския сайт на компанията: Избрани за най-добри портативни преводачи на пазара. Специално за българските клиенти Vasco Electronics предлага безплатно произношение на български език, главно меню на най-новия модел Vasco Translator M3 на български език, както и безплатна доставка до всяка точка на България.

Продуктите на компанията се отличават с бърз и точен превод, елегантен дизайн и са носители на редица престижни международни награди. Vasco Mini 2 e носител на GLOMO награда, а флагманът Vasco Translator M3 е носител на международна награда Red Dot Award за иновация и дизайн.

Превеждайте с лекота. Винаги и навсякъде. Бърз и качествен превод. Меню, табела или схема на чужд език? Vasco Translator M3 ще се справи бързо с вградения фото преводач. Имате нужда да преведете телефонен разговор с бизнес партньор от чужбина? Готово, стартирайте функцията TranslaCall и се насладете на плавен и приятен разговор. Обичате да изучавате чужди езици: преводачът предлага такава възможност с модула за изучаване.

Насладете на всички възможности, който предлага този забележителен преводач:

. Гласов превод на 70+ езика
. 96% точност на превода
. 6 специализирани машини за превод
. Мощна батерия, издържа до 180 часа
. TranslaCall - преводач на телефонно обаждане
. MultiTalk - конферентен преводач
. Приложение за изучаване на чужд език
. Изключително компактен и елегантен дизайн
. Наличен в 6 цвята, за да отговори на Вашия личен вкус
. Главно меню на устройството на български език
. Преводач с камера: превежда бързо и лесно текстове
. SIM карта с безплатен, неограничен интернет за преводи в 200 държави

Избирайки да закупите устройствата и аксесоарите на Vasco Electronics получавате:

. Безплатни доживотни актуализации на продуктите
. Надеждна и качествена клиентска поддръжка на български език.
. Безплатна стандартна доставка, както в България, така и в ЕС

Vasco Translator M3 е добре познат и високо ценен на международно ниво.
През 2021 г. е удостоен с наградата Red Dot Design Award за завладяващите иновация, дизайн и функционалност. Тази седмица преводачът ще бъде изложен на GITEX - ежегодно търговско изложение, фокусирано върху високотехнологичните потребителски продукти и напредъка в съвременните технологии в Дубай. През периода 17-21 октомври 2021г. посетителите ще могат да тестват преводи на повече от 70 езика с Vasco Translator M3, в Световния търговски център на Дубай, павилион H4-B25.

Само до 20.10.2021 вземете допълнителна отстъпка в размер на 5% със специалния промо код: DARIKNEWS5