/ iStock/Getty Images
Бебешките и детските стоки имат постоянно търсене и не зависят от колебанията на пазара под влиянието на различни фактори. Деца се раждат през всички сезони, а за родителите им е задача номер едно да им осигурят всичко необходимо и то от най-доброто. Ако искате да търгувате с артикул, който дори в криза е търсен активно, детските колички са отличен вариант.

Сега имате възможност да покорите пазара с уникални швейцарски бебешки колички, ако се доверите на известната марка ZIZITO.

бебешка количка
zizito.com

Как да намерите надежден партньор в бизнеса с бебешки колички?

Всеки търговец има нужда от надежден партньор, който да му помогне в борбата с конкуренцията с доставката на качествени артикули. Швейцарската компания „ZIZITO SA“ произвежда доказали се на пазара продукти за деца, сред които и бебешки колички. Компанията е със седалище в град Фрибур, а официалният й дистрибутор за България е „Зизито БГ“. Количките на реномираната марка са изключително надеждни и се отличават с модерната си визия.

бебешка количка
zizito.com

Сайтът за дистрибуция и търговия на едро на ZIZITO дава пълна информация за асортимента от бебешки колички на едро и други детски артикули. Подробно са описани и начините за съвместен бизнес. Търговецът на едро предоставя отлични условия за работа на партньорите си, които могат да са търговци на дребно, магазини и складове.

Цените на швейцарските колички са конкурентни, а съотношението между качество и цена е в полза на потребителите. Предлаганите артикули са сертифицирани за продажба и употреба у нас. Всички партньори от семейството на ZIZITO могат да разчитат винаги на висококачествени продукти с експресна доставка. Сроковете за получаване на заявените продукти директно до вашия търговски обект са много кратки.

На сайта на ZIZITO са публикувани подробни Общи условия за продажба и доставка на стоки в България, а също и Общи условия за консигнация. Връзката с представителите на швейцарската марка може да се установи много лесно, без да е необходима лична среща. Достатъчно е желаещите да правят бизнес с бебешки колички да попълнят форма за запитване на сайта. Ако желаят, могат просто да позвънят на посочения телефон, за да получат изчерпателна информация.

Уникалните швейцарски колички имат европейски стандарти за сигурност

Бебешките колички на ZIZITO са с швейцарска конструкция и модерен дизайн. Те са от висок клас и са произведени в съответствие със строгите изисквания, заложени в европейските стандарти. Надеждността на всички артикули е гарантирана от сертификати за безопасност SGS Швейцария.

В каталога на швейцарската марка има информация за основните характеристики на различните модели. Сред показателите са размерите на изделието и тежестта на количката. Указана е възрастта, например 0+ или 6+ месеца. В каталога на бранда се предлагат модели за всички сезони – всесезонни, които могат да се ползват целогодишно и колички за два или три сезона.

бебешка количка
zizito.com

Сред артикулите, които се радват на голямо внимание от страна на практичните родители, са комбинираните колички. Те са от два типа – 2 в 1 и 3 в 1. Количките съдържат модули, които могат да се ползват при различни ситуации и при порастването на децата.

В комплекта 3 в 1 има кош за новородено, който може да се трансформира в седалка.
Включено е и столче за кола, което е съвместимо с количката и не се налага да се купува отделно. Кошчето има възможност за сваляне и обръщане. Има също опция за смъкване на количката в хоризонтално положение. Столчето за кола е с покривало за крачета. Предните колела са с пружинно окачване и имат функция за блокиране.

бебешка количка
zizito.com

Швейцарските колички разполагат с много екстри, които осигуряват комфорта на малките пътници. Седалките, опората на гръбчето и поставката за крачетата могат да се регулират. Отварящи се страници с мрежа служат за проветрение. Количките са сигурни благодарение на 5-точкови колани и наличието на обезопасителна лента за ръка. Предпазният борд на някои модели може да се сваля. Друго удобство при ползването на количките е възможността за регулиране на дръжките на височина.

Визията на бебешките колички е модерна и е в съответствие с модните тенденции. Цветовите решения са атрактивни, като има едноцветни, както и много приятни варианти в няколко цвята.

бебешка количка
zizito.com

Детските колички се предлагат с голям брой полезни аксесоари. Към комплекта често са включени чанта за принадлежности, дъждобран, покривало за крачетата, мрежа против насекоми. Практична екстра е просторният кош за багаж. При различните марки може да са включени още с подложка за повиване, възглавница за седалката, зимен чувал, раница, адаптер за кола, помпа за гуми и др. Повечето колички имат също поставка за чаша или поставка за бутилка с биберон, което е голямо удобство при дълги разходки.