/ Betano
Betano e известен европейски бранд в сектора за спортни залози и онлайн казино игри. От самото си създаване през 2016-та година до сега той привлича хиляди клиенти от цял свят. Съвсем наскоро Бетано официално получи и лиценз от българските регулаторни органи. Това означава, че за родната аудитория вече има налична официална betano bg версия, в която да се регистрират и да се възползват от висококачествените услуги на букмейкъра, включително и в движение през телефон.

Българските потребители ще могат да се насладят не просто на отлична селекция от спортни дисциплини, лиги и пазари, но и от уникален набор от специални функции и екстри в Бетано. Този оператор предвижда множество интересни опции, с които бетингът става още по-вълнуващ, а възможността за чудесни печалби – по-близка.

Нека да разгледаме някои от най-интересните и изключително полезни функции за бетинг преживяване в Бетано. Всички те са вече напълно достъпни и за българските играчи, стига да са пълнолетни и успешно да са преминали през процедурата по регистрация в сайта.

Бетано Кеш Аут

Tази супер полезна функция е добре позната на играчите, дори и на тези с малко опит. Кеш Аут се прилага в случаите, когато установите, че поставената от вас прогноза се окаже грешна. Целта ѝ е да спестите част от евентуалната си загуба, но и да приберете известна печалба, която ще пристигне под формата на предложение от букмейкъра. Разбира се, ваш е изборът дали да се съгласите с това предложение. И разбира се, в Бетано опцията е напълно достъпна.

Бетано Пряко Предаване

Ако се чудите къде да гледате мач на живо, който няма да предават пряко по телевизията, Бетано е страхотна алтернатива за целта. Всички, които разполагат с официален акаунт в сайта си и балансът им по сметката не е занулен, получават достъп до въпросната функция. Тя е представена като Пряко Предаване и включва десетки събития на ден от различни спортни дисциплини, като, разбира се, фокусът най-често е в областта на тениса и футбола.

Бетано Купони за коефициенти

Ако се чудите за какви купони иде реч, ще ви кажем, че те са алтернатива на добре познатите ви функции Combi и Boost. За по-неопитните от вас ще разясним, че функцията ви дава възможност да правите селекции от няколко спортни събития, като целта е да получите много по-добър краен коефициент по сравнение с коефициента, който получавате, пускайки стандартни единични селекции.

Бетано специални залози

В Бетано ще намерите и секция със специализирани залози. При тях на ежедневна база букмейкърът помества ексклузивно избрани събития, за които ще поставя значително завишени ставки. Сравнете ги с коефициентите на други лицензирани бетинг компании у нас и ще видите, че те Бетано предложенията са значително по-апетитни.

Бетано мисии

В Бетано има и иновативни специални функции. Точно такава е опцията Бетано Мисии. Тя се активира обаче само в някои определени случаи. По-конкретно, най-лоялните и често играещи на сайта потребители ще я виждат достъпна. Идеята на тази функция е топ активните потребители в определен интервали от време да получават специални пазари за спортни събития. Букмейкърът винаги дава индивидуални предложения, тоест маркетите и мачовете са базирани на персоналните предпочитания на съответния играч.

В допълнение ще завършим с предупреждението, че в Бетано има и огромна селекция от специални оферти и бонуси. Можете да ги разгледате в секция Промоции на официалния сайт на букмейкъра, включително и през мобилно устройство.