/ Betano
Българската сцена за онлайн залози и казино игри се сдоби с чисто ново предложение. Съвсем отскоро на пазара у нас легално започна да оперира популярния в цяла Европа букмейкър Бетано. Той вече е отворен за регистрации на нови клиенти. И е напълно логично всички те да се чудят какъв Betano Бонус ще получат, след като си отворят акаунт.

И макар в този букмейкър в действителност да има атрактивни промоции за всеки новодошъл играч, те съвсем не са единственото нещо, което ще откриете в секция Промоции на неговия сайт. Всъщност, тук попада и една много любопитна оферта. Благодарение на нея, всеки път, когато препоръчате Бетано на свой приятел или познат с бетинг интересите като вашите, вие ще печелите награди.

Става въпрос за добре познатата по цял свят програма „препоръчай на приятел“. Подробното й описание и детайлните й правила и условия за използване са налични в категория Промоции на официалния сайт на Бетано. В общи линии, офертата ви дава награда от 15 евро за всяка препоръка, която направите. Парите се превеждат по сметката ви под формата на безплатен залог. Получавате го, когато ваш приятел официално се регистрира на сайта на Бетано през вашата покана. Имайте на предвид, че всеки клиент има право на общо 10 препоръки.

Самата промоция има и допълнителна изненада, която между другото, не винаги присъства в програмата „препоръчай на приятел“ на бетинг пазара. Тази екстра е възможността на всички регистрирани приятели в Бетано да вземат участие в специална лига. В тази приятелка лига те се състезават помежду си. Победителите в лигата взимат допълнителни бонусни средства, отново предоставени изцяло от букмейкъра.

Разбира се, с промоцията за добре дошъл и програмата „препоръчай на приятел“ Бетано офертите съвсем не се изчерпват. Този букмейкър е известен с богатата си бонусна система в цяла Европа. Сред останалите любопитни предложения на Бетано намираме и няколко интересни функции, каквито са Кеш Аут и Създай залог, позволяващи ви да намалите финансовия риск от несполучливи прогнози или да увеличите потенциалната си крайна печалба. В Бетано, също така, е предвидена и възможността да получите изключително високи коефициенти на специално подбрани на ежедневна база събития. Промоцията носи името „Super Odds” и както става ясно, тя ви осигурява шанс да увеличите своята печалба по подобие на Създай Залог. Разликата е, че в Super Odds високите ставки се дължат на решението на букмейкъра да взима 0% марж от залозите на конкретни събития. Можете да преглеждате кои точно са тези събития всеки ден директно в спортната програма на Бетано. Ще ги разпознаете през специфичното им означение със символа “SO”.

Други не по-малко интересни оферти в Бетано са Мисиите и Спортните купони. Спортните купони работят на принципа на добре познатите ви функции „Boost” и “Combi+”. Идеята е да изберете един купон с определена ставка. В този купон ще видите няколко спортни събития, а коефициентите са от 1.05 до 2.00. В Мисии активните играчи получават персонални предложения от букмейкъра. Те включват залози на любими на дадения потребител дербита, събития или лиги.