/ Бетано
Съвсем наскоро бетинг аудиторията у нас получи добри новини: европейският букмейкър Бетано вече е напълно достъпен у нас. След получи официален лиценз в България австрийският оператор е отворен за легална регистрация за всички пълнолетни граждани. Самата процедура е стандартна и по нищо не се отличава от регистрацията в повечето сайтове за спортни залози и казино игри. Можете да намерите подробно ръководство в https://nostrabet.com/betano-registratsiya/, а за останалите ще предложим и съкратен вариант в редовете по-долу.

Най-бързият начин да станете част от Бетано платформата

Ако търсите наистина бърз и лесен начин за откриване на игрална сметка в Бетано, направете го чрез социалната мрежа. Как става това? На първо място, натиснете бутона „Register”. Той се намира в горната част на вашия екран и изпъква в оранжево. Пред вас ще ви се предложат две опции – стандартна регистрация и регистрация през социална мрежа. Втората е по-бърза и за нея не трябва да въвеждате нищо, защото системата на Бетано ще извлече част от нужните й данни от базата данни на социалната мрежа, чийто профил ползвате. Имайте на предвид обаче, че в този случай малко по-късно все пак ще трябва да попълвате допълнителна лична информация. Ето защо нашият съвет е директно да преминете към стандартната процедура по регистрация.

Стандартна Бетано регистрация

В нея ще трябва да попълните регистрационна форма. Имайте на предвид, че въведената от вас лична информация е изцяло защитена като сайтът използва SSL система за криптиране на личните.

Трябва да маркирате дали сте съгласни с получаването на оферти от Бетано на вашата поща. След това внимателно прочетете правилата за използване на платформата. Маркирайте, че сте съгласни с тях. Завършете регистрацията, натискайки бутона „Complete registration”.
С това процедурата по регистрация приключва. Моля, имайте на предвид, че тя е идентична и през мобилно устройство без значение дали ще използвате някоя от двете апликации или мобилната страница на Бетано.

След като вече имате активен профил в австрийския оператор, можете да преминете към използване активно на платформата. За вас ще са налични и достъпни всички предложения на Бетано, включително и офертата за добре дошъл.

Верификация на Бетано акаунт

Всъщност, една от опциите няма да е достъпна за вас след приключване на регистрацията. Става въпрос за възможността да теглите своите печалби. Тя се отключва за играчите в момента, когато те верифицират акаунтите си. Верификацията е задължителна за всички потребители. Това задължение не се налага директно от Бетано, а е част от новите международни стандартни за безопасна бетинг и гейминг активност в интернет. За да верифицирате акаунта си в Бетано, направете следното:

· Влезте в “Profile and Verification Process” през „Мy Account”, където се намират всички функции за управление на вашия профил.

· След това, изберете „Verify Now”.

· Отидете до „Upload document“. Операторът ще ви осведоми за това какви документи е необходимо да прикачите.

Очаквайте обратна връзка по имейл от Бетано, в който ще бъдете уведомени дали процедурата по вашата верификация е успешна. Верификацията в Бетано отнема не повече от два дни. Това е стандартният срок за верифициране на бетинг или гейминг акаунт в интернет.