/ netinfo
В България отдавна спортните залози са сред любимите начини за забавление и прекарване на свободното време за хиляди наши сънародници, като манията по залозите на спорт се заформи още преди десетки години с Тото 1, след това в първите години след демокрацията се появи частния наземен букмейкър Еврофутбол, а в последните 10-15 години на пазара навлязоха и онлайн букмейкърските къщи, които преобразиха из основи спортните залагания.

Благодарение на залозите онлайн, в днешни дни сме наистина разглезени по отношение на предложения и условия за игра, като вече можем за залагаме не само за победител в мачовете, а и за десетки други измерими показатели в срещите, включително залози за тъчове, корнери, нарушения, жълти и червени картони, дузпи, голове и много други.

Букмейкърът, който наложи модата да се предлагат толкова много различни възможности за залози, е базираната в английския град Стоук компания Bet365. Това е и най-големият и популярен букмейкър в България и цяла Европа, за което си има редица основателни причини.

Винаги на върха по отношение на коефициентите, които се предлагат на играчите, също е много трудно да се намери и букмейкър, който да може да се сравнява с Bet365 и по отношение на обхвата от спортове и броя на събитията и отделните индивидуални пазари за тях във всеки един от спортовете.

Това е особено вярно за футбола, където броят на предлаганите лиги и купи е просто несравним. Независимо дали искате да поставите залог на Шампионската лига или на лигата на резервите в Парагвай, в Bet365 ще получите възможност за това. Разбира се, не очаквайте в лигата на резервите в Парагвай да имате толкова много различни пазари, колкото за мачовете от Шампионската лига. За аматьорските мачове от не до там футболни страни се предлагат само основните пазари за победител, брой голове и още няколко, докато за големите футболни битки в Европа ще намерите над 100 различни опции за залог.

Другото страхотно нещо при Bet365 е техният фантастичен 100% бонус за нови клиенти, което означава, че всеки нов клиент ще получи двойно повече пари, отколкото е размера на направения депозит. В допълнение, винаги се предлагат и други промоции, свързани с футбола, в това число акумулаторен бонус за европейски футбол (между 5% и 100% бонус върху печалбата) и офертата за връщане на залога при нулево равенство.

Всички залози и промоции на букмейкъра са налични и на ваши компютър, и на вашето мобилно устройство. Ако имате таблет или телефон, който работи с операционна система Android или iOS, букмейкърът ще ви предложи специални апликации, които ще направят играта ви достъпна по всяко време и от всяко място. Мобилните приложения притежават пълната функционалност на платформата на Bet365, включително Touch ID функцията (позволяваща бързо и лесно влизане в приложението на букито само с пръстовия ви отпечатък) и възможността за гледане на спорт на живо (с над 100 000 спортни събития годишно!).

Спортните залози днес предлагат много повече възможности и са много по-изгодни в сравнение с преди 20 години и английският оператор Bet365 е най-доброто доказателство за това. Компанията съчетава в себе си най-добрите коефициенти, най-добрите бонуси и най-многото възможности за залог – всичко, от което се нуждае един играч!